Precíz Költöztetés Budapest, Pest megye - sőt országos kiszállással is

Költözése pozitív élmény, jól szervezett folyamat lesz. Azt sem tudja hol kezdjen neki a pakolásnak? Segítünk a megfelelő előkészítésben is, mert mi nem pusztán szállítók vagyunk, hanem minőségi költöztető szakemberek 1996 óta.

Lakásköltöztetés, irodaköltöztetés, vagy bolt, bemutatóterem, raktár kerül új helyre?

Velünk garantáltan biztonságban lesznek értékei, a költöztetés során. Vállalunk olyan kényes bútorokat, eszközöket, műszereket, zongorát, ami nagyon kényes, értékes, vagy épp páncélszekrényt, nehéz dolgokat, aminek a mozgatása költöztetése speciális tudás és technika nélkül nem menne.

Költöztetés országosan

Van akkora autónk, amivel egy nagyobb lakást, vagy családi házat egy fordulóban tudunk költöztetni. Vidéki fuvarunk így nagyon gazdaságos és gyors.

Precíz Költöztetés árak, díjszabások kétféle módon

Előzetes felméréssel fix áron. Gyakorlott szemmel megbecsüljük a munka jellegét és így egy fix ajánlatot, személyre szabott költöztetési árat tudunk Önnek mondani. Látjuk mit kell szállítani, hogyan tudunk mozogni, megállni, milyen a lépcső, stb. Azoknak ajánljuk, akik pontosan, fix számokkal szeretnek tervezni.

Óradíj alapján Gazdaságos megoldás, ha Ön már mindent összekészített, becsomagolt és nekünk nem kell mást tenni, mint felrakodni, elvinni a címre és lepakolni mindent.

Bútorszállítás, költöztetés, fuvarozás rakodással, csomagolással

Vállalunk olyat is, amit nem mindegy, hogy kire bíz rá: zongoraszállítás, antik bútorok, festmények, tükrök, üvegbútorok, gépek, műszerek. Az alábbi költöztetés fuvarozás árak tájékoztató jellegűek arra az esetre, ha Ön már összecsomagolt mindent útra készen.

A jó költöztető cég több, mint pusztán bútorszállító, vagy rakodó

Mivel 1996 óta sikeresek vagyunk a költöztetés szolgáltatásunkkal, ügyfeleink igényei nyomán sok extrát is bevezettünk. Azt szeretnénk elérni, hogy minimalizáljuk a költözéssel járó idegességet és stresszt, hogy a végén elégedetten és megkönnyebbülten kezdje a napját új helyén. Mindene időben és épségben ott legyen. Sokszor halljuk: " Hűha, ezt lehet így is csinálni? De kár, hogy ezt régebben nem tudtam!"

Költöztetés, szállítás ajánlatkérés
Hívjon minket +36 (30) 9509-67


Az űrlap kitöltésével tájékoztató jellegű árajánlatot kaphat, vagy az ingyenes helyszíni felmérést egyeztetjük a pontos árajánlatadáshoz.

Ajánlatot kérek

Költöztető cégünk 1996-ban alakult. A minőségre folyamatosan ügyelünk.

Miért válasszon minket ha költöztetés, rakodás kell? A válasz egyszerű:

Áraink mindig pontosak

Velünk maximálisan elégedett lesz, a költöztetés árak minőséget takarnak!

Bérelhet dobozokat

Erős papír és műanyag dobozok, ládák, melyek védik értékeit, könyveit, ruháit.

Rugalmasak vagyunk

Nincs két egyforma költözés, mi felkészülten alkalmazkodunk az igényéhez.

Idő- és költséghatékony

Bízzon gyakorlatunkban, szervezésünkben, lehet okosan spórolni a költözésen!
 

Akikkel már dolgoztunk