Költöztetés Árak

Helyszíni felmérés alapján fix árajánlatot adunk költöztetésére:

A költöztetés árak Budapest területén meglehetősen nagy szórást mutatnak, azt javasoljuk, hogy tekintse át azt is a számszerű összegek mellett, hogy valójában milyen minőségű költöztető, fuvarozó szolgáltatást szeretne. Azon lakossági ügyfeleinknek, akik akkor költöznek nyugodtan, ha pontos számokat tudnak, illetve céges megrendelőink számára fix költöztetési díjat számolunk. Szakszerű, képzett, udvarias rakodókkal, kiváló állapotú gépjárművel jövünk és biztosítjuk Önnek mindazt a csomagolóanyagot, fóliázást, élvédelmet, kipárnázott rakteret és kíméletet, amit értékei megérdemelnek.

  • ez a szolgáltatásunk Önnek semmibe sem kerül,
  • feltérképezzük a helyszín költöztetési adottságait,
  • szemrevételezzük a bútorokat szállíthatóság szempontjából, esetleges szerelési feladatok elvégzésének szükségessége miatt,
  • személyre szabott tanácsokat tudunk adni az előkészületekkel kapcsolatban,
  • pontosan tudni fogja mennyibe kerül majd költözése, nem érhetik meglepetések,
  • közel 20 éves szakmai, gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk, amely garantálja Önnek a lehető legjobb megoldásokat költöztetése elvégzésekor.

Költöztetés Óradíjas elszámolással Budapesten, csomagolás nélküli, lakossági munkák esetén:

Ez a legpontosabb és legrugalmasabb helyzet mind a két félnek, hiszen annyit fizet, amennyit dolgozunk. Igyekszünk mindent megszervezni és az esetek többségében nincs is váratlan helyzet, így megrendelőnk nyugodt lehet. Nem véletlenül Precíz Költöztetés a nevünk, mi a precizitást nagyon komolyan gondoljuk, Ez viszont a részletek ismeretét, szervezést, felkészülést és költöztetési tapasztalatot igényel.

Az óradíjak tájékoztató jellegűek. Minden költöztetés egyedi, ezért a vállalási árat az adott munkától függően mindig egyedileg határozzuk meg, telefonos, internetes vagy személyes egyeztetés alapján. Kisebb költöztetések esetén minimum tarifa: általában 3 óra + 1 óra kiszállási díj.

3.5 tonnás, 22.5 köbméteres teherautó árak Budapesten

Amelybe belefér egy átlagos 40 négyzetméteres lakás berendezése:

3,5 tonnás tehergépkocsi +1 fő

8.900Ft/ óra

3,5 tonnás tehergépkocsi +2 fő

14.500Ft/ óra

3,5 tonnás tehergépkocsi +3 fő

19.000Ft/ óra

3,5 tonnás tehergépkocsi +4 fő

23.900Ft/ óra

kiállási díj +1 óra

Budapesten kívül +220,- Ft/km

Fenti árak nettó díjak, ÁFA +27%. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

7.5 tonnás, 32 köbméteres teherautó árak Budapesten

Párnázott oldalfalú , nagy teherautónkkal, amelybe belefér egy átlagos, 70-80 négyzetméteres lakás teljes berendezése. Raktér mérete: 6.1 m hosszú, 2.2 m széles, 2.35 m magas.

7,5 tonnás tehergépkocsi +1 fő

12.400Ft/ óra

7,5 tonnás tehergépkocsi +2 fő

18.000Ft/ óra

7,5 tonnás tehergépkocsi +3 fő

22.500Ft/ óra

7,5 tonnás tehergépkocsi +4 fő

27.400Ft/ óra

kiállási díj +1 óra

Budapesten kívül +330,- Ft/km

Fenti árak nettó díjak, ÁFA +27%. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Pontos költöztetés árajánlat adásához információk kellenek.

Az oldalon feltünetettt árakkal dolgozunk, de a munkánk körülményeit fel kell becsülnünk ahhoz, hogy pontos árat mondjunk. Ez mind a kettőnk érdeke. Munkatársaink szakszerűen, gyorsan, folyamatosan végzik a költöztetést, fuvarozást, rakodást, mert mindig a maximális elégedettségre törekszenek. Célunk, hogy költöztető cégünk jó hírnevét megőrizzük és alátámasszuk az Ön jó tapasztalataival és ajánlásaival.

Bízzon bennünk és szakértelmünkben! Válassza széles körű költöztető szolgáltatásainkat és kedvező árainkat! Nem fogunk csalódást okozni! Forduljon hozzánk bizalommal, és a Budapesten területén vagy bárhol Magyarországon belül többet nem jelent majd problémát az Ön számára az átköltözés!

Rendelhet telefonon 06-(30)-950-9671

E-mail-ben iroda@precizkoltoztetes.hu, illetve a kapcsolati űrlap kitöltésével

Akikkel már dolgoztunk