Költöztetés Árak

Helyszíni felmérés alapján fix árajánlatot adunk költöztetésére:

A költöztetés árak Budapest területén meglehetősen nagy szórást mutatnak, azt javasoljuk, hogy tekintse át azt is a számszerű összegek mellett, hogy valójában milyen minőségű költöztető, fuvarozó szolgáltatást szeretne. Azon lakossági ügyfeleinknek, akik akkor költöztetnek nyugodtan, ha pontos számokat tudnak, illetve céges megrendelőink számára fix összeget költöztetési díjat számolunk. Szakszerű, képzett, udvarias rakodókkal, kiváló állapotú gépjárművel jövünk és biztosítjuk Önnek mindazt a csomagolóanyagot, fóliázást, élvédelmet, kipárnázott rakteret és kíméletet, amit értékei megérdemelnek.

  • ez a szolgáltatásunk Önnek semmibe sem kerül,
  • feltérképezzük a helyszín költöztetési adottságait,
  • szemrevételezzük a bútorokat szállíthatóság szempontjából, esetleges szerelési feladatok elvégzésének szükségessége miatt,
  • személyre szabott tanácsokat tudunk adni az előkészületekkel kapcsolatban,
  • pontosan tudni fogja mennyibe kerül majd költözése, nem érhetik meglepetések,
  • közel 20 éves szakmai, gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk, amely garantálja Önnek a lehető legjobb megoldásokat költöztetése elvégzésekor.

Költöztetés Óradíjas elszámolással Budapesten, csomagolás nélküli, lakossági munkák esetén:

Ez a legpontosabb és legrugalmasabb helyzet mind a két félnek, hiszen pont annyit fizet, amennyit dolgozunk. Igyekszünk mindent megszervezni és az esetek többségében nincs is váratlan helyzet, így megrendelőnk nyugodt lehet. Nem véletlenül Precíz Költöztetés a nevünk, mi a precizitást nagyon komolyan gondoljuk, Ez viszont a részletek ismeretét, szervezést, felkészülést és költöztetési tapasztalatot igényel.

Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az árak tájékoztató jellegűek. Minden költöztetés egyedi, ezért vállalási árat az adott munkától függően mindig egyedileg határozzuk meg, telefonos, internetes vagy személyes egyeztetés alapján.

3.5 tonnás, 22.5 köbméteres teherautó árak Budapesten

Amelybe belefér egy átlagos 40 négyzetméteres lakás berendezése:

3,5 tonnás tehergépkocsi +1 fő

5.900Ft/ óra

3,5 tonnás tehergépkocsi +2 fő

9.400Ft/ óra

3,5 tonnás tehergépkocsi +4 fő

16.400Ft/ óra

kiállási díj +1 óra

Budapesten kívül +150,- Ft/km

Az árak tartalmazzák az útdíjat és nem számolunk fel áfát sem, mivel áfamentesek vagyunk

7.5 tonnás, 32 köbméteres teherautó árak Budapesten

Párnázott oldalfalú , nagy teherautónkkal, amelybe belefér egy átlagos, 70-80 négyzetméteres lakás teljes berendezése. Raktér mérete: 6.1 m hosszú, 2.2 m széles, 2.35 m

7,5 tonnás tehergépkocsi +1 fő

8.900Ft/ óra

7,5 tonnás tehergépkocsi +2 fő

11.400Ft/ óra

7,5 tonnás tehergépkocsi +3 fő

14.900Ft/ óra

kiállási díj +1 óra

Budapesten kívül +200,- Ft/km

Az árak tartalmazzák az útdíjat és nem számolunk fel áfát sem, mivel áfamentesek vagyunk

Költöztetés áraink kedvezőek, mivel áfamentesek vagyunk

Sokszor kérdezik gyanakodva, hogy mi jön még rá az árainkra: ÁFa, útdíj, vagy mi más még? Jó hírünk van, mert semmi. Kisebb cégek, nonprofit szervezetek, egyesületek, más áfát elszámolni nem tudó szervezetek, vagy épp a lakosság számára ideális választás vagyunk a költöztető cégek közül.

Pontos költöztetés árajánlat adásához információk kellenek.

Az oldalon feltünetettt árakkal dolgozunk, de a munkánk körülményeit fel kell becsülnünk ahhoz, hogy pontos árat mondjunk. Ez mind a kettőnk érdeke. Munkatársaink szakszerűen, gyorsan, folyamatosan végzik a költöztetést, fuvarozást, rakodást, mert mindig a maximális elégedettségre törekszenek. Célunk, hogy költöztető cégünk jó hírnevét megőrizzük és alátámasszuk az Ön jó tapasztalataival és ajánlásaival.

Bízzon bennünk és szakértelmünkben! Válassza széles körű költöztető szolgáltatásainkat és kedvező árainkat! Nem fogunk csalódást okozni! Forduljon hozzánk bizalommal, és a Budapesten területén vagy bárhol Magyarországon belül többet nem jelent majd problémát az Ön számára az átköltözés!

Rendelhet telefonon 06-(30)-950-9671

E-mail-ben iroda@precizkoltoztetes.hu, illetve a kapcsolati űrlap kitöltésével

Akikkel már dolgoztunk