Lomtalanítás

Költöztetés lomtalanítás, rakodás összehangoltan

A költözés a változás ideje, eldől mi megy, mi marad. Sokszor gond, hogy nem tud mit kezdeni azokkal a bútorokkal, holmikkal, amit az új lakásába, vagy új irodájába nem vinne már át, mert újat vesz. Vagy csak egyszerűen nem fér el a lakásban található lomoktól, netán örökölt bútordaraboktól?

Ki kell ürítenie eladás, kiadás, renoválás előtt a házat a pincétől a padlásig? A bérlője otthagyott minden kacatot maga után?

A sok, nagy és nehezen mozgatható lomtól mielőbb meg kell szabadulni. Ne várjon az évi menetrendszerű lomtalanításra!

Lomtalanításhoz nem érdemes konténert rendelnieHa nem pont építési törmelékről van szó, a lomtalanítás szolgáltatás sokkal előnyösebb, mert mi kirakodunk és teherautóval elvisszük a lomokat és szakszerűen, legális lerakóba kerül.

A lomtalanítás előnye a konténerrel szemben az is, hogy nem kell hozzá közterületfoglalási engedély, nem rakja tele egy éjszaka alatt a szomszédság szeméttel.

Teljes lomtalanítás elszállítással rakodásal

Minden, ami már eladhatatlan, használhatatlan, amit senki nem vinne el, az kilomtalanítjuk. Akár a hagyaték maradékát is, faltól falig kipakolva az ingatlant, a fő és melléképületeket, padlást, pincét, udvart is.

Költöztetés előtt érdemes egy nagyobb selejtezést végezni ingóságai között. Az így feleslegessé vált dolgait, bútorait – amelyet már nem vinne át új lakásába – szabályos lerakóhelyre szállítjuk.

Az űrlap kitöltésével tájékoztató jellegű árajánlatot kaphat a lomtalanítás megrendelési módjáról Igyekszünk minden megkeresésére 24 órán belül válaszolni.

Ajánlatkérés

Akikkel már dolgoztunk