Költöztetés csomagolással

A csomagolás a költöztetés egyik kulcskérdése, mivel a jó és szakszerű csomagolás védi értékeit.


Mi vállaljuk, hogy kérésére felméréskor a helyszínen elmondjuk, mit és hogyan érdemes csomagolnia, hogy biztonságos legyen és jól szállítható. ha kéri, segítünk is csomagolni. Dobozokat is bérelhet tőlünk a költözéshez. Ha jól csomagol, nem fog idegeskedni!


Dobozokat, csomagolóanyagot bérelhet tőlünk saját csomagoláshoz, amiket előzetesen házhoz is szállítunk. Javasoljuk: írja fel alkoholos filccel a ragasztószalagra, mi van az adott csomagban. Itt tud spórolni a dobozbérlet idejének rövidítésével. Csoportosítson, rendszerezzen!


Költözéskor vállaljuk a teljes és s részleges csomagolást is:
  • Komplett háztartások, konyhai eszközök, porcelánok, festmények, tükrök, műszaki cikkek, ruhák, könyvek szakszerű be- és kicsomagolása,
  • irodákban számítógépek, monitorok, nyomtatók, másolók csomagolása,
  • bútorok él- és felületvédelme,
  • nemzetközi szállításra bútorok és ingóságok csomagolása,
  • bútorok védőfóliázása, raktározáskor por ellen akár légmentesen.

Csomagolás tippek költözéshez:

Festmények, nagy tükrök, csillárok, műtárgyak

Bízza ránk még akkor is, ha a többit Ön csomagolja. Van benne gyakorlatunk és megvannak hozzá a speciális eszközeink, csomagolóanyagaink. A képkeretek védelme, a törés, vagy az üveg csavarodás általi repedésvédelme fontos. A csillárt leszerelve a törékeny részeket egyesével becsomagoljuk, a vázrészét is külön visszük, ővatosan.

Háztartási nagygépek csomagolása

A hútőszekrény, fagyasztó, mosógép, mosogatógép költöztetéskor mindig kiemelt figyelmet kap. Körbefóliázzuk, hogy ne sérüljön meg, ne nyíljon ki az ajtaja. Öntől annyit kérünk, hogy vegyen ki belőle minden mozgó, törékeny dolgot, élelmiszert. A fagyasztószekrényt, fagyasztórészt nem kell kiüríteni, egyben visszük. A mosógép, mosogatógép is legyen üres

Ruhásszekrények csomagolása

Tudunk bérelhető vállfás dobozt adni, amibe csak átakasztja a ruhákat. A polcokról tegye polconként külön dobozba ami benne volt. Cipők, táskák szintén dobozolhatók. A szekrényt egyben visszük. Az egészen nagy, tolóajtós gadrob szekrényeket szétszerelve visszük és a helyszínen újra összerakjuk.

Könyvek csomagolása költözéshez

Tegye ládába polconként sorban. A könyv igen nehéz, de rakja meg színültig a ládákat, mert így egymásra pakolhatók.

Konyha, törékeny edények, üveg, porcelán csomagolása

Praktikus egyesével papírba vagy légpárnás fóliába tekerni. Mindig a doboz alján legyen a kevésbé törékeny és a tetején az egyre sérülékenyebb. Jelezze nekünk, miben vannak a törékeny dolgok, mire kell nagyon figyelnünk!

Full szervíz csomagolással gondtalan a költöztetés

Ha úgy szeretne költözni, hogy egy dobozt se kelljen becsomagolnia és estére új lakásában, ugyanúgy saját ágyában pihenhessen megszokott tárgyai között, konyhája, gardróbja is kész legyen, válassza teljes dobozolásos, full service szolgáltatásunkat. Ha kéri, még a függönyeit, képeit, polcait is felrakjuk!


Időt spórol és kényelmesebb Ha irodaköltöztetés után minél előbb el akarná kezdeni a munkát az új helyen, és nem akarja, hogy munkatársai napokat töltsenek értékes idejükből a ki-és becsomagolással, bízza költöztető szakembereinkre. Mindent rendszerezetten bedobozolunk, az új helyen pedig kirakunk ugyanoda. Kényes és nehéz gépeket, irodatechnikát, szervereket, számítógépeket, iratszekrényeket, másolókat, monitorokat. Mindent.

Garantált védelem a szállításkor. A kárpitozott és a stílbútorokat is szakszerűen védőfóliázzuk, tudjuk, mit lehet szétszedni, mit nem, mit hol kell emelni. Raktározás, többszöri szállítás, hosszútávú fuvarozás, értékes bútorok költöztetésénél érdemes teljesen becsomagolni a bútorokat is. Így garantáljuk az épségüket.

Ajánlatot kérek

Akikkel már dolgoztunk