Irodaköltöztetés Budapesten

Áfamentes irodaköltöztetés Budapesten és országosan is

Irodák, cégek, üzletek költöztetése az egyik specialitásunk. Áfamentes cégek, egyesületek, alapítványok, nonprofit szervezetek költöztetési árában a leggazdaságosabbak között vagyunk. Ha egy cég költözik, annak gyorsan és szervezetten kell lezajlania, mivel a költözés ideje munkaidő-kieséssel jár. A Precíz Költöztetés vállalkozási szemlélettel és rugalmasan áll ehhez az összetett feladathoz. Lényeg az, hogy az új helyen minél gyorsabban munkába lehessen állni, ne húzódjon el a dolog.

A személyes felmérés ingyenes, egyeztessünk időpontot, mondja el a főbb tudnivalókat, hogy pontos költöztetés árat mondhassunk

Ajánlatot kérek

Irodák, boltok, céges költöztetés

Előzeteshelyszíni bejáráson, felmérésen megismerjük a megrendelői igényeket, feltérképezzük a szállítandó tárgyakat, értékeket, és fel tudunk készülni megfelelően a csomagolásra is. Látnunk kell azt is, hogy hova kell majd menni, így erre nem szabad sajnálnia az időt. A felmérés ingyenes, így ha költözető céget választ a minőség legyen az első, ne kapásból óradíj alapján döntsön. Az Ön cége ideje biztos, hogy drágább, mint a mienk, így ha Önnél lesz kieső idő, az mindig nagyobb kár, mint rászánni az időt egy költöztető szakemberre. Nem pusztán sofőr és rakodó, kell, hanem olyan tapasztalt szakember, aki előre látja és kivédi a lehetséges buktatókat.

Irodaköltöztetés előtt nézni szoktuk a megközelíthetőséget és parkolási lehetőségeket. Emeletről, illetve emeletre szállításnál figyelembe vesszük, hogy rendelkezésre áll-e lift, illetve megfelelő szélességű lépcső. Ezen információk alapján az irodaköltöztetés folyamatai alatt nem érhet minket meglepetés, és a várható költöztetési árat is megmondjuk.

Irodaköltöztetés csomagolással, dobozbérléssel együtt

Az iroda költöztetéséhez tudunk erős, ötrétegű dobozokat adni, amibe a nehéz tárgyak, iratok, illetve a törékeny számítógépek is berakhatók. Az iroda felszerelését, bútorokat, tárgyalóasztalokat, íróasztalokat, szekrényeket védjük az ütődésektől, így védőfóliázzuk. nehéz irodagépeket, fénymásolókat, nyomtatókat is szállítunk, illetve páncélszekrényt, szerverszekrényt, széfet, óriási növényeket, irattári elemeket is költöztetünk biztonságosan. .


Bútorszerelés, Salgó polc szerelés

Az irodaköltöztetéssel együtt járó szereléseket is elvégezzük, ne hívjon asztalost ezért! Az íróasztal és irodabútor kombinációkat szakszerűen bontjuk és rakjuk össze az új helyen. Raktárak salgó polcait, vagy egyéb tárolórendszereket is szereljük, szétszedjük szállítható részekre és szakszerűen összeállítjuk. Képeket, polcokat, irattartókat, térelválasztókat is szerelünk.

Irodaköltöztetés árak

A személyes felmérés ingyenes, egyeztessünk időpontot, mondja el a főbb tudnivalókat, hogy pontos költöztetés árat mondhassunk

Ajánlatot kérek