Rakodás

Költöztetés nélkül is kérhető rakodási munka

Időszakos, vagy rendszeres rakodási, pakolási, bútorrakodási munkát is szívesen vállalunk. A rakodás ára függ, hogy mennyi emberre, hol és milyen típusú rakodói feladatot kell ellátni. Rakodáshoz erős, ügyes és szorgalmas kézi anyagmozgató munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.

Mondja el a főbb tudnivalókat, hogy pontos rakodás árat mondhassunk

Ajánlatot kérek

Céges rakodás, raktár átpakolása

Időszakosan több ember kell, hogy egy nagyobb rakodással járó feladatot elvégezzen? - Segítünk!


Kamion, teherautó jött, de rakodó nélkül?

Sokszor jön külföldról, vidékről egy nagyobb szállítmány, amit gyorsan ki kellene rakni. Mi megyünk és megoldjuk önállóan, vagy az Önök személyzetével együtt is. Ha épp külföldről jönne haza és le kell rakodni a kamionról, vagy ki kell pakolni a kinti autót, mert gyorsan fordulna is vissza, hívjon minket!


Bútort, háztartási gépet kell felvinni az emeletre

Számtalan esetben segítetünk már bútorrakodásban, akár 1-2 darabot is vállalunk, sőt vannak extra sürgős esetek is, amikor a kiszállító csak lerakja és megy tovább, a nehezét pedig hátrahagyja. Vagy Ön úgy gondolta, hogy képes lesz rá, de menet közben derül ki, hogy meghaladja az erejét. Ránk és profi rakodó kollégáinkra számíthat!


Rakodás: irodaházon, lakóparkon, komplexumon belüli költöztetés

Tulajdonképpen nincs közúti szállítás, "csak" át kell vinni a bútorokat egy másik emeleti irodába, vagy épp a szomszéd épületbe. Ez majdnem olyan munka, mint a költöztetés, csak nem rakjuk teherautóra. A rakodási feladat ugyanannyi.

Megcsináljuk szépen, precízen. Több emberrel megyünk, előzetes felmérés nyomán. Ha kell a bútorok szerelését, szekrények, íróasztalkombinációk szét-és összeszerelését is megoldjuk. Igény szerint irattárakat, archívumokat is tudunk így átrakni, akár salgópolc szereléssel, vagy más egyéb polc- és raktárielem-szereléssel együtt is.

.


Rakodás eseményre, kiállításra

Céges szakmai rendezvényekre való kitelepüléshez vállalunk rakodást akár úgy is, hogy a szállítást Ön végzi. Szakmai vásárok, építőipari bemutatók, konferenciák, kiállítások, fesztiválstandok gyors és precíz rakodást, szervezett szállítási, pakolási munkát igényelnek. Mi partnerei vagyunk, bérelhet rakodókat, akik fel- és lepakolják az árut, a kiállítási elemeket, bármit, amit csak szeretne. Időre jövünk, tartjuk a tempót.

Rakodás, rakodó árak

Mondja el a főbb tudnivalókat, hova, mikor, milyen feladatra kell kézi rakodás és pontos ajánlatot adunk. Akár alkalmi, akár havi rendszeres rövid időszakos rakodói munka is szóba jöhet.

Ajánlatot kérek