Irodai költözés precízen

A napokban sikeresen véghez vittük a Vopi-H Építőipari és Ingatlanforgalmazó Kft. költöztetését. Irodájuk a belváros védett övezetéhez tartozó, V. kerület Hercegprímás utcában volt, ahol még a behajtási engedély megszerzése után sem volt egyszerű a 7.5 tonnás teherautó parkolása, de ügyes sofőrünknek köszönhetően megoldottuk ezt a sokszor kilátástalannak látszó feladatot is.

Az iroda költözése teljes be- és kicsomagolással történt

A cég új irodája a saját maga által épített társasház tömb első emeletén a Budapest VIII. kerület Víg utcában volt. Itt foglalt, fenntartott parkolóhely várta költöztető autónkat. Megrendelőnk irodájának költöztetését teljes be- és kicsomagolással végeztük. Az iratok polconként ugyanarra a helyre kerültek vissza, ahonnan levettük őket a régi irodában. Az íróasztalokat szét kellett szerelnünk, hogy kiférjenek az ajtókon és össze is raktuk őket az új helyükön. A számítógép-konfigurációk szétszedése és összekötése, gépek szakszerű csomagolása, költöztetése is a feladataink közé tartozott.

Kora délutánra a másik irodában, megrendelőnk nagy örömére, már folytatódhatott is a munka, mert minden irat, számítógép precízen az új helyére került a költöztetés után.

Cégünk egyik fő profilja az irodaköltöztetés. Ezzel kapcsolatos megkereséseiket várom tisztelettel: Peringer Géza 06-30-950-9671, vagy tekintse meg fő szolgáltatásunkat, költöztetés Budapest és környékén.

fénymásoló csomagolásaíróasztal szerelés