Speciális feladatok költözés alatt

szekrény felhúzasaSokan meg tudják oldani saját költözésüket ismerőstől, munkahelyről kölcsönkért teherautóval, barátok, családtagok segítségével. Ez kisebb költözéseknél még még jól is sülhet el, ha csak néhány kisebb bútort, csomagokat kell átszállítani. Azonban nagyobb, nehezebb bútorok esetében, komplett háztartásoknál szakemberek munkájára van szükség ahhoz, hogy épségben átkerüljenek féltett tárgyaik örömmel várt, új otthonukba. És a költöztetés egy vidám, kellemes emlék maradjon.
Költöztetés során sokszor adódik olyan feladat amelynek megoldása szakértelmet igényel. Egy lakótelepi lakás keskeny ajtóit, fordulóit, a családi házak belső lépcsőit, nem bútorok szállítására alakítják ki.  Van hogy csak néhány centiméteren múlik, hogy nem vihető fel egy nagy szekrény a szűk belső lépcsőn. Sokszor megoldást jelent a bútorok szétszerelése és összerakása. Van amikor azonban ez nem lehetséges, vagy gyorsabb, költséghatékonyabb megoldás, ha a bútorokat az erkélyen, ablakon keresztül visszük be a lakásba. A bútorok felhúzása, leeresztése a ház oldalán azonban nem veszélytelen művelet, tapasztalatot, felkészültséget, erőt és körültekintést igényel. Fokozottan ügyelünk a bútor, a ház és nem utolsó sorban a saját testi épségünkre. Munkatársaimmal az évek során számos ilyen feladatot sikeresen elvégeztem, és a jövőben is szívesen vesszük a speciális költöztetési feladatokkal való megkereséseket.

kanapé felhúzása

gardrób szekrény költöztetése ablakon

Amennyiben költözés előtt áll keressen fel minket ajánlatkérésével! Fő profilunk a költöztetés Budapest és vonzáskörzetében.