Vállfás ruhák precíz szállítása

Speciális, költöztető dobozok állnak Ügyfeleink rendelkezésére vállfás ruhák szállításához. A dobozokban függesztve lógnak az ingek, öltönyök, kosztümök, kabátok. A ruhák nem gyűrődnek meg, nem kell őket újból vasalni.

 

Igény esetén a dobozokat mi szolgáltatjuk

A dobozokat a költözéskor visszük megrendelőinknek, pár pillanat alatt összeállítjuk őket és átakasztjuk a ruhákat, lezárjuk és azonnal szállíthatók biztonságban a ruhák.

akasztós ruhás doboz

A gurulós, lakossági ruhatároló állványok nem alkalmasak költöztetéshez.

 

 

Ellenőrizzük le a vállfás ruhák szállításához vásárolt dobozokat!

Vállfás ruhák szállításához dobozok kaphatók nagyobb barkácsáruházakban is ezekkel kapcsolatban azonban rossz tapasztalataim vannak. Bonyolult őket összeállítani, és ha sikerül is olyan gyengécskék, hogy sokszor egy költöztetést sem bírnak ki. Nem ajánlom ezeknek a dobozoknak a megvásárlását, mert drágák és általában a költöztetés után már nincs rájuk szükség. A nagy áruházak akasztós dobozainak kevesebb mint egy harmad áráért használhatja speciális, erős dobozainkat, ha velünk költözik. De a költöztetéstől függetlenül a dobozok bérlése is lehetséges.

Akasztós ruhák szállítására alkalmatlan doboz

Amennyiben költözés előtt áll keressen fel minket ajánlatkérésével! Fő profilunk a költöztetés Budapest és vonzáskörzetében.