Csomagolás

Költöztetés, csomagolás - akasztós ruhás doboz

A szakszerű csomagolás nagyon fontos egy költözésnél. Egy jól becsomagolt lakás költöztetése kevesebb időt vesz igénybe. Tehát ezzel pénzt takaríthat meg.

Dobozokat, csomagolóanyagot bérelhet tőlünk saját csomagoláshoz, amiket házhoz is szállítunk. De akár a komplett csomagolást is szakembereinkre bízhatja.

  • Komplett háztartások, konyhai eszközök, porcelánok, festmények, tükrök, műszaki cikkek, ruhák, könyvek szakszerű be- és kicsomagolása,
  • irodákban számítógépek, monitorok, nyomtatók, másolók csomagolása,
  • bútorok él- és felületvédelme,
  • nemzetközi szállításra bútorok és ingóságok csomagolása,
  • bútorok védőfóliázása, raktározáskor por ellen akár légmentesen.

Teljes csomagolással gondtalan a költöztetés

Ha úgy szeretne költözni, hogy egy dobozt se kelljen becsomagolnia és estére új lakásában, ugyanúgy saját ágyában pihenhessen megszokott tárgyai között, válassza teljes dobozolásos, full service szolgáltatásunkat.

festmény csomagolásapoharak csomagolása

Festmények szállítása nagy gondossággal. A díszes kereteket vastag légpárnás fólia rétegbe csomagoljuk, a kép felületét is ezután megvédjük. A szállítás még így szakszerűen is becsomagolva nagy óvatosságot igényel.

bútorok fóliázásabútorok teljes fóliázása

Érzékeny bútorokat is szakszerűen védő fóliázzuk. Raktározás, többszöri szállítás, hosszútávú fuvarozás, értékes bútorok költöztetésénél érdemes teljesen becsomagolni a bútorokat is. Így garantáljuk, hogy teljes épségben megérkezzenek új otthonukba.

Precíz költöztetés csomagolás

Hozzászólás nincs engedélyezve.