Irodaköltöztetés Budapesten

iroda költöztetés előtt

Egy cég, vagy vállalkozás életében számos alkalommal előfordulhat, hogy irodát kell váltáson. Az irodaköltöztetés semmiképpen sem egyszerű feladat. Gondos tervezést igényel és minden alkalommal egyedi kihívásokat rejt magában, melyet érdemes profi költöztető cégre bízni.

Költöztetés előtti irodafelmérés

Egy iroda költöztetése megfelelő tervezést és alapos felmérést igényel, ezért az irodaköltöztetések alkalmával sok esetben végzünk helyszíni felmérést, ahol megismerjük a megrendelői igényeket, feltérképezzük a szállítandó tárgyakat, értékeket, és fel tudunk készülni a költöztetéssel járó feladatokra is. Az iroda régi és új címén helyszíni felmérést végezhetünk, ahol megvizsgáljuk a megközelíthetőséget és parkolási lehetőségeket. Emeletről, illetve emeletre szállításnál figyelembe vesszük, hogy rendelkezésre áll-e lift, illetve megfelelő szélességű lépcső. Ezen információk alapján az irodaköltöztetés folyamatai alatt nem érhet minket meglepetés, és a várható költöztetési időt is meg tudjuk állapítani.

irodai akták csomagolása irodaköltöztetés alatt

Szállítás előtti csomagolási munkálatok

Az iroda költöztetése előtt a tárgyakat igény szerint védőfóliázzuk, valamint a kisebb elemeket megfelelő minőségű szállító dobozokba helyezzük és megjelöljük, így a szállítás után a tárgyak kicsomagolása és az új irodahelység berendezése gördülékenyebb lesz. A szállításhoz szükséges dobozokat igény szerint biztosítani tudjuk a megrendelő részére.

 

Az Irodaköltöztetés lebonyolítása

iroda költöztetése teherautóvalAz értékes irodai eszközök megfelelő szállításánál tapasztalt kollégáink szakszerű, gondos munkával juttatják el a tárgyakat új, rendeltetés szerinti helyükre. Egyes irodai eszközök hatalmas súllyal bírnak, az ilyen jellegű feladatok több ember összehangolt munkáját igénylik. Ezekben az esetekben jól összeszokott munkatársaink szervezett csapatmunkája a biztosíték rá, hogy sérülésmentes szállítással kerül át az eszköz az új irodába.
Annak érdekében, hogy ne sérüljenek értékei és, hogy minden tárgy megfelelő időben a helyére kerüljön, válasszon tapasztalt irodaköltöztetőket. A Géri Precíz költöztetés több éves tapasztalattal rendelkezik költöztetés terén.

Irodaköltöztetéssel kapcsolatban, kérje ajánlatunkat!

Hozzászólás nincs engedélyezve.